Muziekforum.com

Muziek Forum Algemeen => BLOGBOARD => Topic started by: MatthieuSchtv on Friday 10 March 2017 13:18:34

Title: Onderzoek Spotify vs radio: Doe jij mee?
Post by: MatthieuSchtv on Friday 10 March 2017 13:18:34
Beste muziekliefhebber,

We leven in een tijd waarin Spotify, met name onder jongeren, steeds groter wordt. Momenteel ben ik bezig met een onderzoek om te kijken waar radio op scoort in tegenstelling tot Spotify, en andersom. Radio versus Spotify dus. Ik ben erg benieuwd welke motivaties jij hebt om radio en/of Spotify te luisteren en onder welke omstandigheden je dat doet.
 
Dus wanneer zet jij Spotify op en wanneer luister je naar de radio? En wat is je motivatie en onder welke omstandigheden kies je voor welk medium?

Ben je tussen de 16 en 34 jaar oud? Dan zou ik het ontzettend tof vinden als je onderstaande enquĂȘte even invult. Kost slechts een paar minuutjes tijd.

Je helpt hiermee het beeld te verduidelijken hoe de radio eventueel op streamingdiensten in kan spelen. Super interessant!

Link: http://www.thesistools.com/web/?id=528104&code=FOR
Title: Re: Onderzoek Spotify vs radio: Doe jij mee?
Post by: Subliminal Music Freak on Friday 17 March 2017 21:08:28
Ik gebruik vrijwel nooit Spotify maar luister/kijk regelmatig radio. Zelf ben ik extreem groot YouTube verslinder en gebruik dit elke dag ongeveer een uur of 5 tot 8 om muziek te bekijken en te beluisteren.

Maar het idee van het onderzoek klinkt interessant, vraag mij alleen of voor wie je dit onderzoek doet. Is dit in opdracht van ....... ?

https://www.youtube.com/watch?v=zQZEPyAbRRc
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal